Privé - Business

Wat is Wi-Free?

  • Overal draadloos online. Op openbare plaatsen (station, bibliotheek...) maar ook bij vrienden en familie.
  • Gratis voor Telenet-internetklanten en alle gezinsleden
  • Ga online met je laptop, tablet én smartphone.
  • Makkelijk. Gewoon even aanmelden en je bent vertrokken.
wifree_visual2

Waar vind je Wi-Free?

Echt overal. De Telenet-hotspots vind je op openbare plaatsen in Vlaanderen zoals treinstations, sportstadions, campings, cafés… terwijl je de Telenet-homespots vindt bij Telenet-internetklanten thuis.
In Wallonië en Brussel kan je bovendien handig gebruik maken van de VOO-homespots. Kortom, er is altijd wel Wi-Free in je buurt.

Vind Wi-Free in je buurt!
wifree_visual2

Wat heb je nodig?

Heb je een Telenet-internetabonnement, dan krijg je gratis toegang tot Wi-Free. Verder heb je enkel een toestel nodig dat Wifi ondersteunt. Dan kun je online met zowel je laptop, tablet als je smartphone. Zodra je een Telenet-hotspot of -homespot hebt gevonden, kan je je aanmelden. Je geeft je Telenet e-mailadres of gebruikersnaam in en je wachtwoord. En hop, je bent vertrokken.

In Wallonië en Brussel maak je verbinding met een VOO-homespot en meld je je aan met je Telenet e-mailadres of gebruikersnaam en paswoord.

Je Wi-Free verbruik wordt meegerekend in je maandelijks internet volume.

Ontdek Whoppa
Ontdek internet van Telenet
wifree_visual2

We bouwen momenteel aan één groot Wi-Free netwerk!

Dankzij Wi-Free surf je draadloos op openbare plaatsen (dankzij de Telenet hotspots) en bij vrienden en familie (dankzij de Telenet homespots). Maar... je moet wel telkens even aanmelden. Daar maken we dankzij de EAP technologie komaf mee! Eén keer aanmelden en klaar! Op dit moment zijn alle hotspots al klaar voor deze nieuwe technologie en worden de homespots geleidelijk aangepast om tegen begin 2015 volledig klaar te zijn.

Meer info? Klik hier

Telenet-hotspot

Telenet-hotspots vind je op meer dan 1.500 openbare plaatsen, verspreid over heel België en Luxemburg: in treinstations, sportstadions, campings, bibliotheken,…

Surfen via de Telenet-hotspots is gratis voor: tooltip

Hotspot Details
Homespot Details

Als je een internetproduct hebt of neemt, heb je kosteloos toegang tot Telenet-homespots en Telenet-hotspots. Telenet-homespot en Telenet-hotspot zijn niet beschikbaar voor FreeSurf- of Kotnet-abonnees. Internetklanten met een Telenet wireless modem hebben toegang tot Telenet-homespots als het publiek WiFi-signaal beschikbaar is als Telenet-homespot. Telenet behoudt zich het recht om de aanbieding van de dienst (1) (tijdelijk) te beëindigen of aan te rekenen wanneer Telenet in alle redelijkheid gelooft dat de gegevensoverdracht via onze dienst buitensporig is (meer dan 2 gigabyte per maand per gebruiker) of (2) te beëindigen wanneer de dienst wordt gebruikt voor criminele of illegale activiteiten.

Telenet-homespotgebruikers surfen via een 2e signaal (het publieke WiFi-signaal) bij je thuis. Dit signaal is volledig gescheiden van je privé WiFi-signaal waarmee jij en je gezin(sleden) thuis surf(t) (surfen). Er is geen tot minimale impact op je snelheid als je draadloos surft. Surf je via de kabel dan surf je nog altijd even snel.

Exclusief formule "Prijs volgens verbruik". Telenet-hotspot is inbegrepen voor 2 jaar. Je ontvangt per e-mail je gebruikersnaam en wachtwoord binnen 72 uur na activatie van je abonnement.

 

Wi-Free in je buurt.

Hier, daar, overal.

Elke dag komen er nieuwe Telenet-homespots bij. Momenteel zijn er meer dan 1.000.000 homespots in heel Vlaanderen en Brussel, bovenop de meer dan 1.500 publieke Telenet-hotspots:

Je kan nu ook surfen op de meer dan 250.000 VOO homespots in Wallonië en Brussel. VOO homespots zijn wel niet opgenomen in de Wi-Free locator.

Hoe aanmelden?

  • Zoek met je smartphone, tablet of laptop eerst het netwerk TELENETHOTSPOT of TELENETHOMESPOT.
  • Open je internetbrowser en surf naar een willekeurige pagina. Je komt automatisch op de aanmeldingspagina terecht.
  • Kies je taal en meld je aan met je Telenet e-mailadres, Telenet-login of gebruikersnaam (= internetlogin) en wachtwoord.
  • Je krijgt een bevestiging zodra je bent aangemeld en je kunt meteen surfen.
Meer over aanmelden op Wi-Free